Fashion professional make-up primer

eindoordeel

Mijn eindoordeel:

Ik vind het een hele fijne primer. vooral nu het zo warm is. ik vind het niet stinken. Ik heb wel eens ene primer geroken die enorm stonk. Ik gebruik dit product niet elke dag want het gaat best snel op. Het gaat zo snel op omdat je erg veel moet gebruiken als je het over je hele gezicht wilt verdelen. Uiteindelijk vind ik het een erg fijn product.


wat is het en wat doet het?

Dit is een  Fashion professional make-up primer is een primer. Deze primer zorgt er voor dat je make-up langer blijft zitten. Dit breng je aan voordat je je make-up aanbrengt.

werkt het en was het fijn ?

Ja !!!!!!!!!! Dit product werkt supergoed. Vooral nu het zo heet is. Het was heel erg fijn om te gebruiken. Ik ga dit zeker vaak gebruiken !!!!

hoe duur ?

Deze primer kost 1,49 euro.